На скандальному українському каналі відбулася гучна відставка
Категорія
Культура
Дата публікації

На скандальному українському каналі відбулася гучна відставка

На скандальному українському каналі відбулася гучна відставка
Джерело:  Інтер

Глава правління телеканалу "Інтер" Єгор Бенкендорф залишає свою посаду, замість нього призначена Катерина Шкуратова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Інтера".
Бенкендорф обіймав посаду голови правління з 2013 року. У прес-службі підкреслили, що йде він за власним бажанням у зв'язку з особистими обставинами.
З 15 вересня канал очолить Катерина Шкуратова, яка 20 років працює на телебаченні, до теперішнього часу була членом правління телеканалу "Інтер", виконавчим продюсером телеканалу і очолювала продакшн-компанію "Інтер Медіа Груп" ТОВ "07 Продакшн".


Єгор Бенкендорф

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше "Інтер" потрапив у скандал з сепаратизмом: у мережі опублікували листування співробітниці так званого "Міністерства державної безпеки ДНР" Тетяни Єгорової з російським журналістом Леонідом Муравйовим, а також з колишнім шеф-редактором телеканалу "Інтер" Марією Столяровою. Після цього Столярова поїхала в Москву, а через якийсь час сталася пожежа в будівлі "Інтер".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?