У Путіна створюють нову армію під боком в України: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна створюють нову армію під боком в України: з'явилися подробиці

У Путіна створюють нову армію під боком в України: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

У Росії за наказом президента і головнокомандуючого РФ Володимира Путіна створюють нову загальновійськову армію, що включає в себе новостворену 150-у мотострілкову дивізію, яка буде розташовуватися на південно-західному напрямку РФ, тобто в напрямку південного сходу України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський Інтерфакс.
Агентство відзначає, що командування загальновійськової армії і 150-ї мотострілецької дивізії було задіяно в російських військових командно-штабних навчаннях "Кавказ-2016".
Про це повідомив начальник Генерального штабу Збройних сил РФ генерал армії Валерій Герасимов.
"Майбутня 150-а дивізія і майбутнє управління армії, які ми в цьому році формуємо там - на південно-західному напрямку, їх командири і штаби залучалися до навчань "Кавказ-2016", - заявив Герасимов.
"Хоча вони ще не сформовані, в стадії формування, але вони в ході навчань вивчали обстановку і діяли за своїм призначенням", - додав Герасимов.
Відповідаючи на запитання Інтерфаксу, чи був здійснений пуск міжконтинентальної балістичної ракети "Тополь" в рамках навчань "Кавказ 2016", чи це було здійснено в рамках тільки командно-штабного тренування ракетних військ стратегічного призначення, Герасимов сказав: "Це питання я залишу на ваш роздум".
«Можна сказати, що все це просто випадково, я не зобов'язаний все розповідати», - додав начальник російського Генштабу.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилися нові докази стягування за наказом президента РФ Володимира Путіна російської військової техніки на територію окупованого українського півострова Крим.


Також повідомлялося, що

в ході військових навчань "Кавказ-2016" міністерство оборони Росії здійснило тренувальний запуск ракетного комплексу в окупованому Криму

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?