Лещенко зробив гучну заяву на адресу вдови Гонгадзе: соцмережі збуджені
Категорія
Політика
Дата публікації

Лещенко зробив гучну заяву на адресу вдови Гонгадзе: соцмережі збуджені

Лещенко зробив гучну заяву на адресу вдови Гонгадзе: соцмережі збуджені
Джерело:  online.ua

Народний депутат від БПП Сергій Лещенко, який раніше оскандалився з придбанням дорогої квартири в Києві, вибачився перед вдовою відомого журналіста Георгія Гонгадзе Мирославою Гонгадзе і її дочками.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Лещенка.
"Хочу вибачитися перед Мирославою Гонгадзе, дочками Наною і Соломією за свої слова. Я був неправий", - написав депутат.
Приводом для вибачень, очевидно, послужило сказане їм в інтерв'ю "Стране".
"Вважаю, Мирослава зробила помилку. Такі питання вирішуються іншим способом. Вона ж підіграла моїм ворогам-корупціонерам, давши їм привід підхопити тему на вищому рівні. Її коментар несправедливий, але я не хочу виносити на обговорення всієї України цю історію. Я добре знайомий з Мирославою і дочками. Вона вибрала інше життя, полетіла в США, стала громадянином цієї країни, пішла працювати там на держслужбу. А прізвище Гонгадзе стало для неї і її дітей захистом по життю і способом відкрити багато дверей. "Українська правда" стала лідером інтернету завдяки самовідданій праці журналістів протягом багатьох років, часто - з ризиком для себе. Роботі без вихідних і перерв, і ви можете самі переконатися - часто статті з'являлися і до сих пір з'являються на сайті о четвертій ранку", - сказав Лещенко у відповідь на критику Мирослави Гонгадзе, яка заявила, що діти убитого Гонгадзе не отримали від "Української правди", яку заснував Георгій, ні копійки, а Лещенко на гроші видання купив собі квартиру.
Нагадаємо, Лещенко заявив, що купив квартиру за 8 млн гривень за свої заощадження, які зібрав за час роботи в "Українській правді", частину позичив у керівника УП Олени Притули, а ще частину дала його кохана дівчина Настя Топольська.
У соцмережах неоднозначно оцінюють вибачення Лещенка перед Мирославою Гонгадзе.
Paul Neuman: Правочини щодо нерухомого майна на кшталт можна протягом 6 місяців анулювати або розривати або як там це правильно називається? Типу як товар повернути в 14 днів. Ждемо вибачень перед забудовниками?
Olga Bielkova: Добре, що вибачився. Це важливо не тільки Мирославі і дітям, а й багатьом з нас, хто розділяє з тобою назву "політики". Я вже думала, що світ перевернувся повністю і скоро "свої їстимуть своїх" замість того, щоб відстоювати спільні принципи.
Олександр Попов: Як люблять говорить наші грузинські друзі-антикорупціонери: "Якщо обробився, то боржомі вже не допоможе".
Vitaliy Diduh: В чому неправий? В тому що вона звалила з країни? Це правда, і що прізвищем спекулювала теж явно що було.
Як повідомляв ONLINE.UA, Лещенко раніше також проїхався по Порошенко ві, заявивши, що той тріумфував від скандалу з квартирою нардепа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?