У топ-чиновника Януковича заарештували майна на півмільярда: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

У топ-чиновника Януковича заарештували майна на півмільярда: опубліковано відео

У топ-чиновника Януковича заарештували майна на півмільярда: опубліковано відео
Джерело:  ГПУ

Генеральна прокуратура України провела арешт майна колишнього керівника Державної податкової служби і начальника податкової міліції часів утікача-екс-президента Віктора Януковича- Андрія Головача.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Генпрокуратури.
"Розслідування проводиться за фактами незаконного відшкодування податку на додану вартість підприємствам, які перебували під контролем злочинної організації екс-чиновників Януковича, Азарова, Клименка на суму понад 3 млрд грн", - йдеться в повідомленні.
Також в ГПУ зазначили, що розслідування ведеться за статтею Кримінального кодексу про «легалізацію (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом».
Генпрокуратура провела слідчі дії на всіх об'єктах нерухомості, які були зареєстровані на чиновника і членів його сім'ї.
Зокрема, був заарештований автопарк сина підозрюваного.


Крім того, слідчими було описане котеджне містечко, яке належить родичам екс-чиновника, а також кілька ресторанів і магазинів елітного одягу, які також оформлені на його сім'ю.
Загальна вартість описаного та арештованого майна становить близько 480 мільйонів гривень.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко розкрив головні пункти справи щодо зниклого екс-президента Віктора Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?