Одіозний путінський чиновник йде у відставку: соцмережі веселяться
Категорія
Світ
Дата публікації

Одіозний путінський чиновник йде у відставку: соцмережі веселяться

Одіозний путінський чиновник йде у відставку: соцмережі веселяться
Джерело:  L!fe #шоу

У Росії йде у відставку генерал-майор юстиції, керівник управління взаємодії із засобами масової інформації Слідчого комітету Російської Федерації Володимир Маркін.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Life.ru".
За даними ЗМІ, розмова про те, що Маркін збирається піти з відомства, була ще рік тому.
Володимир Маркін працював в Слідчому комітеті РФ з січня 2011 року. Причому до цього, з 2007 року, генерал-майор юстиції був офіційним представником СКР при прокуратурі.
У соцмережах сміються над відставкою путінського чиновника.
Друже Бітнер: Ух ти... А у нього теж обшуки провели?
Sergey Petrov: Досяг досконалості.
Асоціація Орел: Напевно, в шоу-бізнес?
Сатира в Україні: Поки не знайшли його рахунки?
Іvan Davydov: Лайф пише, що генерал-майор юстиції Володимир Маркін залишає Слідчий комітет РФ. Зацькували патріота ліберали. Ганьба негідникам.

Нагадаємо, що недавно Маркін видав книгу "Найгучніші злочини XXI століття в Росії". Автора звинуватили в плагіаті, проте видавництво "Ексмо" взяло провину на себе і заявило про "технічну помилку".


Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир

Путін за пропозицією прем'єра РФ Дмитра Медведєва призначив новим главою Міністерства освіти і науки РФ співробітницю адміністрації президента Ольгу Васильєву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?