До Києва прибули посланці Меркель і Олланда: з'явилися подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

До Києва прибули посланці Меркель і Олланда: з'явилися подробиці

До Києва прибули посланці Меркель і Олланда: з'явилися подробиці

До Києва прибули міністри закордонних справ Німеччини і Франції Франк Вальтер Штайнмаєр і Жан-Марк Еро, які, як очікується, проведуть зустрічі з українськими лідерами з приводу режиму припинення вогню і встановлення перемир'я на Донбасі.
Про це передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН, який посилається на джерело в дипломатичних колах.
«Десь годину тому вони прибули до аеропорту «Бориспіль», - йдеться в повідомленні.
Як очікується, глави дипломатичних відомств Франції та Німеччини проведуть зустрічі з президентом України Петром Порошенком і прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, а також лідерами парламентських фракцій.
Крім того, запланована їх зустріч з керівництвом Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ для надання підтримки в дотриманні режиму припинення вогню, впровадженому з 1 вересня.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Організації з безпеки і співпраці в Європі заявили, що після впровадження "режиму тиші" на Донбасі кількість обстрілів зменшилася на 90%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?