Упіймання дезертира-вбивці на Донбасі: у Деканоїдзе повідомили деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Упіймання дезертира-вбивці на Донбасі: у Деканоїдзе повідомили деталі

Упіймання дезертира-вбивці на Донбасі: у Деканоїдзе повідомили деталі
Джерело:  online.ua

Правоохоронці справді затримали на Луганщині військового-дезертира, який вбив двох людей і поранив ще п'ятьох, повідомила начальник відділу зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Луганській області Тетяна Погукай.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
"На Луганщині правоохоронці затримали дезертира, який підозрюється в скоєнні тяжких злочинів. Сьогодні працівниками поліції спільно з військовою прокуратурою Луганського гарнізону в с. Артема Луганської області поблизу місця скоєння злочину був затриманий 41-річний військовослужбовець", - написала Погукай.
"Зброю, з якої ним було ймовірно скоєно злочин, поліцейськими Станично-Луганського відділу поліції виявлено та залучено до матеріалів кримінального провадження", - додала вона.
За її словами, зараз в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 15 і ч. 2 ст. 115 КК України проводяться слідчі дії.
Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше депутат Криворізької міської ради Микола Колесник заявив, що дезертир утік у бік "лугандона".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?