Соціолог розповіла, чому партія Порошенка втрачає рейтинг в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Соціолог розповіла, чому партія Порошенка втрачає рейтинг в Україні

Соціолог розповіла, чому партія Порошенка втрачає рейтинг в Україні
Джерело:  online.ua

Втрата рейтингів президентською партією Блок Петра Порошенка «Солідарність» є звичайним для України явищем, яке пов'язане з розчаруванням українців і невиконанням передвиборчих заяв з «аукціону обіцянок».
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповіла український соціолог Ірина Бекешкіна.
«Чому влада витрачає рейтинг так швидко в Україні? Тому що у нас вибори - це аукціон обіцянок. Люди сподіваються, вірять в обіцянки. Опозиція приходить до влади, але не може виконати свої обіцянки. Люди розчаровуються і голосують за нову опозицію. І так по колу», - підкреслила вона.
Соціолог додала, що «для України падіння рейтингу влади - закономірний процес. Це стосується всіх партій, так було завжди».
«Якщо подивитися на нашу історію виборів, то завжди перемагала опозиція. Я маю на увазі і партійні списки, і президентські вибори. Єдиний виняток - 1999 рік, коли Леонід Кучма вийшов до другого туру (президентських виборів, - ONLINE.UA) проти Петра Симоненка», - резюмувала експерт.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Рейтинг партії Порошенка може "лягти" поруч з Яценюком - соціолог Ірина Бекешкіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?