Родичі бійців АТО здали їх бойовикам: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Родичі бійців АТО здали їх бойовикам: з'явилися подробиці

Родичі бійців АТО здали їх бойовикам: з'явилися подробиці
Джерело:  24 канал

Кілька українських військових стали заручниками бойовиків із власної необережності, коли вирушили побачити своїх рідних на окуповану територію і були «продані» ними ж.
Про це розповіла представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи, перший віце-спікер Ірина Геращенко, передає ONLINE.UA з посиланням на 24 канал.
"Збільшення кількості полонених, в першу чергу, через, скажімо так, необережність представників силових структур, які поїхали до родичів на окуповані території. А там ті родичі їх і здали в так зване МГБ («міністерство держбезпеки» - Ред.)", - розповіла вона.
Геращенко зазначила також, що ще троє українських бранців були перенесені зі списків заручників до переліку зниклих безвісти.
Загальна кількість українських заручників зараз становить 112 осіб.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше один з ватажків ДНР зробив гучну заяву, відмовившись повертати українських заручників до амністії всіх затриманих бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?