В США повідомили важливу для Порошенка і не тільки новину
Категорія
Політика
Дата публікації

В США повідомили важливу для Порошенка і не тільки новину

В США повідомили важливу для Порошенка і не тільки новину
Джерело:  online.ua

Під час візиту до США президента України Петра Порошенка, який відбудеться 18-21 вересня, підтверджена його зустріч з кандидатом в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон.
Про це повідомив посол України в США Валерій Чалий, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Підтверджено з обох сторін зустріч Петра Порошенка з Хілларі Клінтон наступного тижня в Нью-Йорку. Це хороша новина. І тому, що мадам Клінтон одужує і тримається сильно, і тому, що саме Петро Порошенко і Хілларі Клінтон очолювали раніше українсько-американську Комісію стратегічного партнерства, відновити повноформатні засідання якої ми хотіли б уже в наступному році», - написав він.
У свою чергу, спікер глави держави Святослава Цеголко додав, що під час візиту може відбутися і зустріч Порошенка з іншим кандидатом в президенти США - Дональдом Трампом.
"18-21 вересня президент України проведе візит до Сполучених Штатів, де виступить у Генасамблеї ООН і в Раді Безпеки ООН, а також проведе ряд двосторонніх зустрічей з лідерами ключових держав. Також заплановані переговори з обома кандидатами в президенти США", - написав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що під час візиту в США Петро Порошенко зустрінеться з чинним президентом США Бараком Обамою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?