З'явилося відео гучної заяви Порошенка про поразку Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

З'явилося відео гучної заяви Порошенка про поразку Росії

З'явилося відео гучної заяви Порошенка про поразку Росії
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео з гучною  заявою президента України Петра Порошенка про поразку Росії при отриманні Україною чергового траншу фінансової допомоги від Міжнародного валютного Фонду.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Петра Порошенка.


"Я вітаю прийняте позитивне рішення ради директорів Міжнародного валютного фонду про продовження програми співпраці з Україною і виділення додаткових обсягів фінансової допомоги", - заявив Порошенко.


"Рішення Фонду відкриває шлях до виділення фінансової допомоги з боку Сполучених Штатів Америки в обсязі 1 мільярда доларів і Євросоюзу - макрофінансової допомоги в рамках додаткових 600 млн євро, з боку інших міжнародних фінансових організацій і, що набагато важливіше, воно відкриває вікно можливостей для залучення іноземних інвестицій в українську економіку ", - вважає президент.


"Як не парадоксально, резолюція Фонду - це також сигнал агресору, який намагався ставити нам палиці в колеса навіть на сесії Ради керуючих МВФ», - продовжив Порошенко.


«Спроби Росії підірвати солідарність МВФ з Україною та зірвати рішення про транш провалилися. Кремль програв в цієї операції», - упевнений глава держави.


«Реформи роблять нас сильнішими, а разом з цим, міцніше стає і наша здатність протидії зовнішньої агресії", - підсумував Петро Порошенко.



Як повідомляв ONLINE.UA, в МВФ заявили, що виділяють Україні 716,11 мільйона SDR (близько 1 мільярда доларів США). Крім того, стало відомо, що Росія проголосувала проти виділення Україні траншу. "Усі члени директорів, крім Росії, голосували за виділення Україні траншу", - сказав виконавчий директор МВФ від Росії Олексій Можин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?