Луценко зробив сенсаційну заяву щодо Кернеса: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Луценко зробив сенсаційну заяву щодо Кернеса: з'явилися подробиці

Луценко зробив сенсаційну заяву щодо Кернеса: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що в Харкові з самого ранку йдуть обшуки в приміщеннях, що належать меру Харкова Геннадію Кернесу і матері депутата Михайла Добкіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
"Сьогодні з сьомої ранку в Харкові тривають обшуки, плануються десятки. У місто виїхали 100 співробітників ГПУ і співробітники СБУ", - повідомив Луценко в коментарі виданню.
"Обшуки проходять в зв'язку з кримінальною справою відносно організації схеми з розкрадання 654 га землі Харкова на суму 4 мільярди гривень", - додав глава ГПУ.
"В організації схеми підозрюють керівництво міста. Зайшли з обшуками в «Національ» до Кернеса (Геннадій Кернес проживає в готелі «Національ" в Харкові - Ред)", - продовжив Луценко.
"Також з обшуками прийшли і в будинок, що належить матері Добкіна, але він приїхав, показав прописку, а згідно із законом це недоторканне житло народного депутата", - додав глава ГПУ.
За його словами, один з фігурантів цієї справи опирався обшукам, тому на місце виїжджав підрозділ спецназу «Альфа».
Як повідомляв ONLINE.UA, в соціальних мережах на початку навчального року розгорівся скандал через букварі, видані першокласникам в Харкові, в яких розміщено вступне слово мера міста Геннадія Кернеса і його фото.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?