Страшна ДТП з жертвами в Миколаєві: з'явилися відео та нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Страшна ДТП з жертвами в Миколаєві: з'явилися відео та нові подробиці

Страшна ДТП з жертвами в Миколаєві: з'явилися відео та нові подробиці
Джерело:  online.ua

Водій, який на смерть збив у Миколаєві чотирьох працівників, що встановлювали розмітку на дорозі, був у стані алкогольного сп'яніння.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112-Україна ».
Як заявила представник прес-служби поліції Миколаївській області Інна Парфьонова, факт вживання алкоголю винним в ДТП водієм BMW встановили медики.
"Пройшов медогляд, в результаті якого медиками зроблено висновок про те, що він (винуватець ДТП в Миколаєві, - Ред.) знаходився в стані алкогольного сп'яніння. На місці події зараз працює слідча оперативна група. У поліції встановлюються причини аварії, опитуються свідки", - заявила Парфьонова.
Крім того, видання « Новости Н » повідомляє, що всі четверо загиблих в ранковому ДТП в Миколаєві були співробітниками миколаївського комунального підприємства СМЕП.
ЗМІ також публікує імена загиблих: Леонід Дерій, Михайло Слепуха, Віктор Михайличенко і Вячеслав Скляренко.
Також зазначається, що загиблий в результаті ДТП Леонід Дерій пропрацював в КП більше 40 років, йому було близько 70-ти. Ще двом робітникам було приблизно по 30-35 років, відзначає видання.
Обережно! Відео 18+


Як повідомляв ONLINE.UA, під Рівним вранці 14 вересня відбулась автомобільна аварія, в результаті якої загинули три людини, з них - двоє дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?