У Росії назвали людей, які публічно витирають ноги об Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії назвали людей, які публічно витирають ноги об Путіна

У Росії назвали людей, які публічно витирають ноги об Путіна
Джерело:  online.ua

Російський драматург, публіцист і блогер Володимир Голишев вважає, що в Росії є людина, яка фактично публічно витирає ноги об президента РФ Володимира Путіна, і за це їй нічого не буде, - російський опозиційний політик, член партії ПАРНАС В'ячеслав Мальцев.
Про це Голишев розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Мальцев - дуже талановитий популіст "лукашенківського типу". Можна не сумніватися, що в амплуа "єдиної людини, якої боїться Путін" він виступить чудово!", - сказав публіцист.
За його словами, не настільки важливо, з кого почнуться зміни в Росії, головне - що країна почне оновлюватися.
"Коли я говорю "популіст", я не маю на увазі нічого поганого. Наше політичне поле забетоновано, потрібен лом, щоб сколупнути сіру кірку. Тільки тоді країна почне дихати і оновлюватися. На цьому етапі добре все, що кришить бетон. Неважливо, з якого матеріалу зроблений інструмент, і в чиїх руках він", - зазначив Голишев.
Він також сказав, що публічні приниження Путіна з боку Мальцева грають важливу роль.
"Зараз в Росії ми спостерігаємо масштабну екранізацію казки Ганса Христіана Андерсена "Нове вбрання короля". У ролі хлопчика - Мальцев. Не випадково це однокореневі слова. Публічно витираючи об Путіна ноги в прайм-тайм основних федеральних телеканалів, він ніби говорить: "А король-то - голий!" А люди і так бачать целюлітні булки. Але мовчать про всяк випадок. І ось виявляється, що голий зад монарха просить стусана! І його можна йому відважити! І за це нічого не буде!", - підкреслив експерт .
Нагадаємо, що В'ячеслав Мальцев - другий номер у списку опозиційної партії ПАРНАС, одним із засновників якої був убитий опозиціонер Борис Нємцов. Партія заявляє про пріоритетне значення для всієї своєї діяльності універсальних цінностей прав і свобод людини, зафіксованих в Конституції Росії і основоположних документах Ради Європи, і категорично не сприймає "особливих" трактувань цих цінностей.
Як відомо, нещодавно Мальцев заявив на телебаченні про необхідність оголосити імпічмент президенту РФ Володимиру Путіну.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: В России нашли единственного человека, которого "боится" Путин - публицист из РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?