Інцидент із дезертиром-вбивцею: військові пояснили, чому "набрехали" про бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

Інцидент із дезертиром-вбивцею: військові пояснили, чому "набрехали" про бойовиків

Інцидент із дезертиром-вбивцею: військові пояснили, чому "набрехали" про бойовиків
Джерело:  Gazeta.ua

Представник штабу АТО Іван Ареф'єв заявив, що в штабі не відкривали інформацію про вбивство дезертиром двох своїх товаришів по службі, щоб ефективно розслідувати інцидент.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gazeta.ua.
"12 вересня в штаб АТО надійшла інформація про факти загибелі і поранення в рядах військовослужбовців ЗСУ, які несуть службу на лінії розмежування в Станично-Луганському районі Луганської області. Згідно з отриманими даними, сталася стрілянина, в результаті чого сили АТО зазнали втрат. Ці події сталися в прифронтовому районі, де неодноразово були помічені диверсійно-розвідувальні групи російсько-окупаційних військ. З огляду на це, було вирішено оперативно поінформувати громадськість про цей інцидент і підтвердити втрати в рядах ЗСУ: 2 загиблих, 5 поранених і 1 зниклий безвісти військовослужбовець", - сказав Ареф'єв.
За його словами, в штабі приховали від громадськості інформацію про інцидент до відновлення повної картини події.
"Після прибуття на місце група резерву почала опитувати свідків і встановлювати крок за кроком картину інциденту. Також українські силовики робили все для оперативного встановлення місцезнаходження зниклого військовослужбовця ЗСУ", - уточнив представник штабу.
Як повідомляв ONLINE.UA, 12 вересня штаб АТО повідомив про прорив диверсійно-розвідувальної групи бойовиків у районі Станиці Луганської, загибель двох і поранення п'ятьох бійців ЗСУ, а також про одного зниклого безвісти. Насправді ж зниклим був той дезертир, а двоє убитих і п'ятеро поранених - його жертви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?