Гучна відставка на "Інтері": стали відомі цікаві подробиці
Категорія
Культура
Дата публікації

Гучна відставка на "Інтері": стали відомі цікаві подробиці

Гучна відставка на "Інтері": стали відомі цікаві подробиці
Джерело:  Країна.ua

Глава правління телеканалу "Інтер" Єгор Бенкендорф, який 14 вересня заявив про свій відхід з посади,

отримав пропозицію по роботі в одному з найбільших медіа-холдингів Європи, заявив французький бізнесмен і продюсер Омар Арфуш.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

"Страну"

.


За словами Арфуша, надходженням цієї пропозиції якраз і може пояснюватися бажання Бенкендорфа піти з поста глави правління телеканалу "Інтер".


"Це не сюрприз для мене, що він пішов з посади. Я ще на початку літа дізнався, що у нього була пропозиція про роботу від однієї з великих європейських медіа-компаній, яка розвивається і змінює своє керівництво. Вони йому запропонували хороший контракт, і він залишив за собою право подумати до вересня", - сказав французький бізнесмен.


"Це європейська медіа-компанія, вона працює по всій Європі, і він з ними вів переговори в Парижі. Я сподіваюся, що Єгор не образиться на мене за те, що я це вам розповів", - уточнив він.


Нагадаємо, що один з найвідоміших українських медіа-менеджерів, який займав пост глави правління телеканалу "Інтер" з лютого 2013 року, а до цього три роки був генеральним директором "Першого національного", Єгор Бенкендорф заявив, що йде з "Інтера" за власним бажанням.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

на "Інтері" сталася пожежа

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?