На Донбасі ніяк не затихне: у Порошенка розповіли про втрати
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі ніяк не затихне: у Порошенка розповіли про втрати

На Донбасі ніяк не затихне: у Порошенка розповіли про втрати
Джерело:  online.ua

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу, 14 вересня, троє українських військовослужбовців отримали поранення, обійшлося без загиблих, при цьому у бойовиків зафіксовані втрати у вигляді двох убитими і одинадцяти пораненими.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".
"За минулу добу в результаті бойових дій жоден український військовий не загинув, проте троє військовослужбовців були поранені», - повідомив спікер Адміністрації президента Петра Порошенка з питань АТО Олександр Мотузяник.
За його словами, двоє бійців підірвалися на розтяжці в Станично-Луганському районі, ще один український боєць постраждав в результаті ворожого артилерійського обстрілу в Авдіївці.
При цьому в повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook відзначається, що за минулу добу на Донбасі зафіксовано загибель двох бойовиків, ще 11 окупантів отримали поранення.
"14 вересня загинули двоє і поранено 11 "військовослужбовців" "3-ї окремої мотострілкової бригади "з місцем дислокації в Горлівці, "11-го окремого механізованого полку" з місцем дислокації в Макіївці і "9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти" з місцем дислокації в Новоазовську "першого армійського корпусу", а також "6-го окремого механізованого полку" з місцем дислокації в Стаханові (Кадиївці - Ред.) "другого армійського корпусу", - йдеться в повідомленні Міноборони.
Як повідомляв ONLINE.UA, міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив, що Російська Федерація пообіцяла з півночі 15 вересня 2016 року забезпечити повне припинення вогню на Донбасі протягом тижня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?