П'яні поліцейські влаштували бійку в кафе: з'явилися скандальні деталі
Категорія
Події
Дата публікації

П'яні поліцейські влаштували бійку в кафе: з'явилися скандальні деталі

П'яні поліцейські влаштували бійку в кафе: з'явилися скандальні деталі
Джерело:  vn.npu.gov.ua

У Вінницькій області ввечері 14 вересня троє поліцейських влаштували п'яний дебош в одному з кафе.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіції у Вінницькій області.
"Близько 23 години до Гайсинського відділку поліції надійшло повідомлення про хуліганські дії в місцевому кафе. На місце виїхав наряд поліції, який з'ясував, що до правопорушення причетні місцеві поліцейські, які були поза службою. Було встановлено, що невідомі особи, перебуваючи в нетверезому стані, почали ображати і чіплятися до двох жінок, які відпочивали в кафе. Одна з них зателефонувала чоловікові, який приїхав з дому на допомогу. Словесна перепалка переросла в бійку, чоловікові завдали тілесних ушкоджень", - розповіли суть інциденту правоохоронці.
"Слідчо-оперативною групою поліції попередньо встановлено, що серед учасників інциденту були троє діючих працівників Гайсинського відділу поліції, які перебували поза службою, і один колишній поліцейський, який не пройшов атестацію", - уточнили в поліції.
За словами прес-служби Нацполіції, зараз ці особи доставлені у відділ поліції і допитуються, правоохоронці з'ясовують обставини інциденту, встановлюються всі учасники події.
Поліцейські, які влаштували дебош, відсторонені від служби, а пізніше буде розглянуто питання про їх звільнення.
"Після зборів всієї необхідної інформації буде дана правова кваліфікація правопорушення, а матеріали направлено в прокуратуру для притягнення винних до відповідальності згідно з чинним законодавством", - резюмували в ГУ НП.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 30 серпня в Миколаєві молодчики на позашляховику Mercedes на перетині вулиць адмірала Макарова та Соборної влаштували п'яні розбірки - побили таксиста і кидалися на перехожих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?