Мережу підірвав "діалог" путінських чиновників і найбільшого сайту з "полуничкою"
Категорія
Світ
Дата публікації

Мережу підірвав "діалог" путінських чиновників і найбільшого сайту з "полуничкою"

Мережу підірвав "діалог" путінських чиновників і найбільшого сайту з "полуничкою"
Джерело:  online.ua

У мережі відбувся діалог між представниками російської федеральної служби з нагляду в сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій (Роскомнадзор) та співробітниками сайту для дорослих PornHub, який викликав шквал іронії у користувачів соцмереж.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Після рішення Роскомнадзора про блокування PornHub в Росії з 14 вересня PornHub яскраво «потроллив» у мережі путінських чиновників, запропонувавши їм преміум-аккаунт за розблокування сайту з «полуничкою» в РФ.
"Хлопці, якщо ми дамо вам преміум-аккаунт, ви розбаните PornHub в Росії?", - написали в Twitter співробітники PornHub, звернувши свій твіт до Роскомнадзору«Ми не на ринку, а демографія - не товар», - так відповіли представники Роскомнадзора в Twitter 15 вересня.
Відзначимо, в єдиний реєстр Роскомнадзора забороненої інформації в Росії потрапив також ресурс YouPorn.





«Ми не на ринку, а демографія - не товар», - так відповіли представники Роскомнадзора в Twitter 15 вересня.




skoser @roscomnadzor @Pornhub: Порнографія загрожує демографії? А я думав, низькі зарплати, маленькі квартири і відсутність віри в майбутнє.
«Придумав стартап. Порно-тури Москва - Могильов. На кордоні стоять кабінки "порнографічні притулки" для росіян з відкритими сайтами pornhub», - пожартував у Twitter користувач «РБ головного мозку».


Ху ... вий курс: А після завершення туру, замість сувенирчиків диски з порнушкою.


tyazhelo vate: А імпортозаміщеного порнхаб-чебурашки не буде?


«Роскомнадзор заявив, що блокування Pornhub допоможе демографії. За статистикою Pornhub, росіяни найчастіше шукають Anal. Може, в цьому проблема?», - іронізує користувач «МінПанд».



Троль-каратель: Якщо вони почнуть частіше шукати анал в реальності, демографія від цього не виросте. А ось духовність постраждає точно.


МінПанд: Духовність не постраждає. анал - російська скрепа, особливо в РПЦ.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в Росії в Москві користувачі соціальних мереж помітили урни для сміття, на яких написано "Місце Путіна", таким чином москвичі показали своє ставлення до російського президента Володимира Путіна

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?