Знімайте кіно самі: з'явилося відео із заявою скривдженого Зеленського
Категорія
Культура
Дата публікації

Знімайте кіно самі: з'явилося відео із заявою скривдженого Зеленського

Знімайте кіно самі: з'явилося відео із заявою скривдженого Зеленського
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на якому лідер Студії "Квартал-95" Володимир Зеленський, який оскандалився виступом в Юрмалі, заявив, що відмовляється від участі в пітчингу зі своїм фільмом "Повернення Гуллівера".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.
"У зв'язку з ситуацією, яка склалася в медіапросторі, я прийняв рішення відмовитися від пітчингу", - заявив Зеленський, підкресливши, що в Нацраді їх участь назвали жебрацтвом.
"Ольга Герасим'юк сказала, що ми назвали країну жебрачкою, а самі беремо участь в жебракуванні. Я все-таки думав, що пітчинг - це підтримка вітчизняного кінематографа", - додав комік.
Також Зеленський проїхався по лідеру Радикальної партії Олегу Ляшку і журналісту Віталію Портникову: "Я впевнений, що Оля Герасим'юк зніме приголомшливе кіно разом із товаришами, які її підтримали, це панове Портников, Ляшко... Їм є що показати, ми з вами це бачили" .


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах висміяли відмову Зеленського брати участь в конкурсі на отримання 50 млн гривень від Держкіно на зйомки двох нових фільмів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?