Для підтримки Путіна до Криму приїхав німецький педофіл: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Для підтримки Путіна до Криму приїхав німецький педофіл: опубліковані фото

Для підтримки Путіна до Криму приїхав німецький педофіл: опубліковані фото
Джерело:  yalta.rk.gov.ru

У окупований Росією Крим прибули депутати німецького Бундестагу на чолі з Йоргом Тауссом, який раніше був засуджений за зберігання дитячої порнографії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт міської адміністрації Ялти.
Неофіційна делегація вже зустрілася з мером Ялти Андрієм Ростенком і депутатами Ялтинської міськради. Ростенко подякував членам делегації за рішення відвідати Крим і побачити ситуацію, що склалася на півострові після "референдуму" 2014 року, на власні очі.
Йорг Таусс, в свою чергу, зазначив красу півострова і підкреслив, що санкції, які заважають розвиткові Ялтинського регіону і Криму в цілому, повинні бути зняті найближчим часом.
"Якщо наші політики не можуть або не хочуть вирішити цю проблему, то ми повинні їм допомогти. Ми виступаємо за зняття санкцій з Російської Федерації. Також було б дуже здорово прийняти закон, згідно з яким в Крим можна було б потрапити без віз, це було б справжнім ударом для західних опонентів", - сказав німецький політик.


Йорг Таусс. Фото: Deutsche Welle


Йорг Таусс в Ялті (у центрі за жінкою)

Депутат Йорг Таусс потрапив у поле зору німецьких правоохоронних органів на початку 2009 року і був позбавлений депутатської недоторканності для проведення обшуку в його квартирі. В результаті обшуку поліція виявила ряд матеріалів, що мають відношення до дитячої порнографії.


У травні 2010 року земельний суд в Карлсруе засудив Таусса до одного року і трьох місяців тюремного ув'язнення умовно.


Як повідомляв ONLINE.UA,

до окупованого Криму 15 вересня прибув і сам президент РФ Володимир Путін

, а також прем'єр РФ Дмитро Медведєв.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?