Одіозний блогер взяв інтерв'ю у Савченко: соцмережі підірвало відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Одіозний блогер взяв інтерв'ю у Савченко: соцмережі підірвало відео

Одіозний блогер взяв інтерв'ю у Савченко: соцмережі підірвало відео
Джерело:  online.ua

Блогер Анатолій Шарій, відомий своєю критикою української влади, взяв інтерв'ю у нардепа Надії Савченко і викликав цим обурення користувачів соцмереж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
"Поговорили з Надею. Можливо, побачите", - написав Шарій в Facebook.
Спілкувався він із Савченко, судячи з усього, скайпом.
"Десь там, глибоко-глибоко, нижче дна, на рівні калових відкладень мезозойської ери, знайшли один одного два ватних антигероя", - прокоментував звістку блогер Олексій Мінаков.
"Надя, як можна спілкуватися з цією українофобською твариною? Це вже занадто", - обурився колишній адвокат Савченко, росіянин Марк Фейгін.
У коментарях під постом Фейгіна люди, звертаючись до нього, дивуються, як він за два роки не розгледів в ній агента ФСБ.
Костянтин Риков: Виростив зрадника. Ех Марк :(
Бакинець Іван Іванов і: Так вона сама українофобка, завербована ФСБ. Марк, це треба вже зрозуміти. Ти начебто людина розумна.
Arseniy Herasymiv: Вони посміхнулися один одному. До дивацтв вашої колишньої підзахисної ми вже звикли.


Як повідомляв ONLINE.UA, Савченко після свого звільнення з російської в'язниці зробила ряд скандальних заяв, зокрема пропонувала вибачитися перед жителями Донбасу і посміхнутися терористам. А недавно вона запропонувала президенту Петру Порошенку особисто обговорити з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким обмін полоненими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?