Путін - не просто ніхто, він глухий кут: у Росії дали гучний прогноз
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін - не просто ніхто, він глухий кут: у Росії дали гучний прогноз

Путін - не просто ніхто, він глухий кут: у Росії дали гучний прогноз
Джерело:  online.ua

Вибори президента Росії, які повинні відбутися в 2018 році, можуть виявитися лише ширмою для зміни влади, а нинішній президент РФ Володимир Путін і зовсім може не брати участь в них.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив російський драматург публіцист і блогер Володимир Голишев.
Блогер зазначив, що «Росія входить в зону високої турбулентності, після дня голосування ми опинимося в новому всесвіті».
«Раніше говорили: "Якщо не Путін, то хто?", "Є Путін - є Росія. Немає Путіна - немає Росії". На наших очах все перевертається з голови на ноги. Путін - не просто ніхто, він - гарант тупика, камінь, що перегородив Росії дорогу», - підкреслив він.
Голишев переконаний, що «коли такого роду міркування стануть звичними, черговий "договірний матч" за участю Жириновського-Зюганова-Явлінського (лідерів ЛДПР, Компартії РФ і партії "Яблуко", - ONLINE.UA) буде вже нікому не потрібен».
«Питання про владу вирішуватиметься в інших місцях іншими інструментами», - додав він.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: У Росії знайшли єдину людину, якої "боїться" Путін - публіцист із РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?