Обшуки у Кернеса: Луценко натякнув, що буде ще цікавіше
Категорія
Політика
Дата публікації

Обшуки у Кернеса: Луценко натякнув, що буде ще цікавіше

Обшуки у Кернеса: Луценко натякнув, що буде ще цікавіше

Генеральний прокурор України Юрій Луценко, коментуючи обшуки у мера Харкова Геннадія Кернеса, заявив, що в справі організації злочинної схеми для розкрадання землі фігурують кілька народних депутатів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
"Якщо ми говоримо про народних депутатів, які фігурують у цій справі, а там він не один, то ми будемо працювати і в момент, коли ми матимемо факти ... ми вийдемо на подання до Верховної Ради про скасування недоторканності", - сказав Луценко.
"Підозра без вилучення документів неможлива. Тому це перший етап, ми забираємо всі необхідні документи. Деякий час, від трьох до чотирьох тижнів піде на аналіз цих документів з подальшим процесуальним оформленням декількох десятків людей", - додав він.
Генпрокурор зазначив, що мер Харкова Геннадій Кернес і нардеп Михайло Добкін поки що є підозрюваними.
"Вони підозрюються в створенні злочинної організації, яка ставила за мету розкрадання державного майна з використанням службового становища", - сказав він і підкреслив, що обшуки в міськраді Харкова триватимуть ще кілька днів.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше з'явилася реакція Кернеса на обшуки. Політик назвав справу політичною, але відзначив, що не збирається втікати з України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?