У ЄС ухвалили незвичайне рішення щодо санкцій проти Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

У ЄС ухвалили незвичайне рішення щодо санкцій проти Януковича

У ЄС ухвалили незвичайне рішення щодо санкцій проти Януковича
Джерело:  РІА Новини

Трибунал суду ЄС скасував санкції проти зниклого екс-президента України Віктора Януковича, його сина Олександра і екс-глави Адміністрації президента Андрія Клюєва, впроваджені в 2014-2015 роках, але залишив санкції за 2015-2016 роки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".
"Рішенням від 15 вересня 2016 року Трибунал Суду частково підтримав позицію трьох українців і скасував заморозку активів в їх відношенні на період з 6 березня 2014 по 5 березня 2015 року. Проте Трибунал підтвердив заморожування активів в їх відношенні на період з 6 березня 2015 по 6 березня 2016 років", - наголошується в прес-релізі Суду, що сумує рішення за трьома позовами.
Рішення підлягає оскарженню протягом двох місяців в Суді на підставі юридичних аргументів. Суд, в свою чергу, може в разі апеляції прийняти рішення самостійно або повернути справу на повторний розгляд Трибуналом.
Як повідомляв ONLINE.UA, 2 березня в рамках засідання постійних представників країн-членів ЄС було прийнято рішення про продовження санкцій відносно екс-президента-утікача України Віктора Януковича і його соратників ще на один рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?