У прем'єра Росії знайшли таємну дачу, в соцмережах пожежа: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У прем'єра Росії знайшли таємну дачу, в соцмережах пожежа: опубліковано відео

У прем'єра Росії знайшли таємну дачу, в соцмережах пожежа: опубліковано відео

У Росії оприлюднені результати розслідування щодо секретної дачі прем'єр-міністра Дмитра Медведєва, яке було проведено Фондом боротьби з корупцією під керівництвом опозиціонера Олексія Навального.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог опозиціонера.
Садиба Медведєва була виявлена ​​біля селища Міловка, в кілометрі від центру міста Плес в Іванівській області.
Навальний опублікував зйомки резиденції з повітря і заявив, що площа садиби - не два гектари, як стверджувалося в деяких ЗМІ, а близько 80.
На території розташовані приватна пристань (ділянка примикає до річки Волги), лижний схил, три вертолітні майданчики, кілька будинків, готель та інші будівлі і паркові об'єкти, включаючи дошку для гігантських шахів.
Сама садиба Міловка служить головним будинком і обнесена додатковим внутрішнім парканом. Вартість реставрації садиби і будівництва решти комплексу в Фонді оцінили в 25-30 мільярдів рублів (380-420 мільйонів доларів).


За твердженням опозиціонера, територію садиби придбав фонд «Дар» на гроші, надані акціонерами компанії «Новатек» (33 мільярди рублів, виділені на благодійність). З цих же коштів була оплачена реставрація садиби і будівництво інших об'єктів.
Фонд «Дар», за даними Навального, тісно пов'язаний з дружиною Медведєва Світланою, а керівником наглядової ради фонду був його однокурсник Ілля Єлісєєв.
Після 2011 року комплекс був переданий Фонду зі збереження історико-культурної спадщини. Дача, таким чином, не є у власності Медведєва, проте прем'єр-міністр регулярно там відпочиває, що підтверджується геотегами його фотографій в Instagram.
Розслідування Навального викликало бурю обурення і глузувань в соціальних мережах.









Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент РФ Володимир Путін зробив Дмитру Медведєву подарунок на день народження, який підірвав соціальні мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?