У київській електричці чоловік з ножицями влаштував криваві розбірки
Категорія
Події
Дата публікації

У київській електричці чоловік з ножицями влаштував криваві розбірки

У київській електричці чоловік з ножицями влаштував криваві розбірки

У Києві поліція затримала раніше засудженого чоловіка, який після сварки в електричці влаштував криваву різанину та поранив двох людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції.

«В результаті раптово виниклого конфлікту колото-різані рани отримали двоє чоловіків, мешканців Житомирської області 1995 та 1980 років народження», — повідомили правоохоронці.

Заява про двох поранений надійшла до поліції від медиків, які надавали допомогу постраждалим.

Як стало відомо, «двоє братів разом із родинами поверталися додому» на електричці.

«У вагоні електропотягу невідомий раптово розпочав конфлікт з родиною потерпілих. Після цього затис у руці ножиці та почав наносити ними удари в бік пасажирів», — повідомили у прес-службі.


Затриманому ініціатору різанини загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нападник був затриманий. Після з'ясування його особи стало відомо, що 41-річний уродженець Житомирської огбласті відбував покарання за вбивство і провів за гратами близько 15 років.

Відкрито кримінальне провадження. Підозрюваний взятий під варту, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у Вінницькій області сталися розбірки між трьома нетверезими поліцейськими, які з'ясовували стосунки просто в кафе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?