Одна з країн ЄС зробила несподівану заяву про російські вибори в Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Одна з країн ЄС зробила несподівану заяву про російські вибори в Криму

Одна з країн ЄС зробила несподівану заяву про російські вибори в Криму

Міністр закордонних справ Данії Крістіан Йенсен заявив, що в Данії не визнаватимуть результати  виборів у Держдуму РФ   в окупованому Криму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Радіо Свобода"..

"Ми не визнаємо результатів виборів на території незаконно анексованого Криму. Йдеться про окупацію частини української території, і ми вважаємо неприйнятною заяву Росії про те, що вибори там "вільні і чесні", - сказав дипломат.

У той же час міністр не дав чіткої відповіді на питання, чи може Данія в цілому не визнати результати виборів до Держдуми Росії з урахуванням того, що вони проходять у тому числі і в окупованому Криму.

"У нас є питання до того, що вибори в Росії в цілому вільні і чесні. Але що найголовніше - вибори в Криму неприйнятні. Крим - не частина Росії, Крим - це частина України", - підкреслив Йенсен.

Відзначимо, що Данія, як правило, не коментує процеси, що відбуваються в Україні і навколо неї.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив про те, що вибори в Держдуму РФ, які пройдуть 18 вересня в анексованому Криму, нелегітимні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?