У Києві в чоловіка вистрілили просто так: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві в чоловіка вистрілили просто так: з'явилися подробиці

У Києві в чоловіка вистрілили просто так: з'явилися подробиці

У Києві на Трьохсвятительській невідомий без будь-яких на те причин вистрілив у живіт перехожому.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіції в Києві.
"В управління поліції надійшло повідомлення про те, що біля станції метро "Хрещатик" виявлений чоловік з проникаючим пораненням живота. Постраждалого терміново доставили в міську лікарню. При оперативному втручанні лікарі виявили пошкодження внутрішніх органів і предмет, зовні схожий на кулю. Чоловік пояснив правоохоронцям: близько 3 години ночі він ішов по вулиці Трьохсвятительській - і невідомий вистрілив в нього. У пошуках допомоги потерпілий був змушений пройти з пораненням до станції метро, ​​де небайдужі викликали йому "швидку", - йдеться в повідомленні.
Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 122 (Умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості) Кримінального кодексу України.
Триває перевірка обставин події і розшукується особа, причетна до вчиненого злочину.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 20 серпня на вулиці Братиславській у Деснянському районі міста Києва сталася стрілянина, в результаті якої двоє людей отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?