Найбільший сайт "з полуничкою" перехитрив путінських чиновників: соцмережі веселяться
Категорія
Технології
Дата публікації

Найбільший сайт "з полуничкою" перехитрив путінських чиновників: соцмережі веселяться

Найбільший сайт "з полуничкою" перехитрив путінських чиновників: соцмережі веселяться
Джерело:  online.ua

Один з найбільших світових сайтів «для дорослих» - PornHub, який раніше був заблокований на території Росії, знайшов спосіб обійти заборону і запропонував росіянам доступ на «дзеркало» свого ресурсу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter цього сайту.
За словами розробників сайту, в зоні .ru є «дзеркало» інтернет-ресурсу.
Відзначимо, що 15 вересня власники PornHub запропонували Роскомнадзору в обмін на скасування блокування ресурсу в Росії доступ до преміального аккаунту в Росії, але прогнозовано отримали відмову.
Як відомо, в інтернеті «дзеркалом» сайту називають точну копію іншого ресурсу. Найчастіше «дзеркала» сайтів використовуються для надання декількох джерел однієї і тієї ж інформації - часто великі або популярні файли розташовують на кількох дзеркалах для прискорення завантаження і розподілу навантаження.
Тим часом у соцмережах потішаються над витонченим ходом одного з найбільш популярних сайтів світу.

No Name: Андрій Захаров: «Спасибі Єдру за те, що думають за нас і вирішують за нас, що нам можна дивитися, а що ні... Голосуй за Єдро! Більше блокувань! Всяких різних і прекрасних! Чекаємо, коли вони заблокують весь інтернет, і залишать тільки сайт Путіна! Тільки на цьому сайті найкорисніша і не шкідлива інформація для будь-якого жителя країни. Голосуй за єдро!!!».
"По статистике, 86% россиян поддерживают всё»: «Кращий порносайт: kremlin.ru».

Ватник Тупий: «Убога середньовічна країна».
Стокс: «Вороги своїми дзеркалами підривають нашу демографію. Тепер є, на кого звалити високу смертність і нульовий природний приріст».



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соцмережі вибухнули коментарями про діалог путінських чиновників і представників PornHub.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?