Савченко пояснила, чому дала інтерв'ю ворогові України
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко пояснила, чому дала інтерв'ю ворогові України

Савченко пояснила, чому дала інтерв'ю ворогові України
Джерело:  radio24.ua

Народний депутат України Надія Савченко пояснила, чому дала інтерв'ю журналісту-українофобу Анатолію Шарію, і заявила, що не відмовилася б поговорити з ним ще раз.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо 24".
"Я не знала Шарія до вчорашнього вечора, чула, що це блогер, думки інших про нього. Мені було цікаво з ним поговорити, хоча до цього я не дивилася його блогів", - розповіла Cавченко.
Вона також зазначила, що не вважає Шарія "відвертим українофобом".
"Йому не подобається те, що відбувається в Україні, це багатьом не подобається. Він бунтує по-своєму. Він не вивчає глибоко питання, про яке говорить, він такий впертий хлопчисько. Він не хоче розуміти інших людей, йому подобається те, що говорить він", - додала нардеп.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Савченко запропонувала президенту Петру Порошенку особисто обговорити з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким обмін полонених.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?