В окупованому Криму люди насолили солдатам Путіна: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Криму люди насолили солдатам Путіна: з'явилися подробиці

В окупованому Криму люди насолили солдатам Путіна: з'явилися подробиці

Під час масштабних військових навчань російської армії "Кавказ-2016", які проводилися, зокрема, на території анексованого Криму, місцеві жителі вивели з ладу систему зв'язку окупантів.
Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.
"Особовий склад опорного пункту зв'язку 744 Центру зв'язку Чорноморського флоту ЗС РФ не зміг забезпечити роботу близько 600 каналів зв'язку, які були задіяні в ході навчань, в зв'язку з пошкодженням місцевими жителями магістральної кабельної траси опорного пункту, що спровокувало збій в системі зв'язку ЧФ РФ", - відзначили розвідники.
За їх даними, "причина інциденту - при підготовці до навчань "Кавказ-2016", під час розгортання елементів вузла зв'язку, проігнорували протести окремих власників земельних ділянок, а також не компенсували їм матеріальних збитків, заподіяних військовослужбовцями ЗС РФ".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соціальних мережах висміяли амуніцію збройних сил РФ, яку солдати використовували під час масштабних навчань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?