На Донбасі розкрили провокацію з путінськими "ввічливими людьми"
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі розкрили провокацію з путінськими "ввічливими людьми"

На Донбасі розкрили провокацію з путінськими "ввічливими людьми"
Джерело:  online.ua

Оператор української телекомпанії в звільненому від бойовиків Лисичанську Луганської області, який в серпні прийшов на зйомку публічного заходу в футболці з зображенням російських спецназівців, задіяних в окупації Криму, був учасником провокації, покликаної роздути скандал з побиттям працівника ЗМІ.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів співробітник Луганського обласного телебачення, активіст з Лисичанська Олександр Кобзар.
«У випадку з оператором - домагалися потрібного акценту. На недавню сесію оператор "Акценту" (Лисичанської міської телерадіокомпанії "Акцент" - ONLINE.UA) прийшов у футболці "Ввічливі люди" (пропагандистська назва путінських військових, які, зокрема, захоплювали Крим в 2014 році, - ONLINE.UA) з російським військовим і котярою», - повідомив він.
При цьому активіст додав, що «провокація не вдалася, оператора ніхто не чіпав, але будь в залі гарячі голови, АТОшники, наприклад, могла б бути бійка».


«До речі, заздалегідь були запрошені і працівники поліції. А вони б потім розставили акценти - хто хороший, а хто поганий», - зазначив Кобзар.
За його словами, саме так "Акцент" розставляє акценти.
«Вони ходять, знімають, а потім показують в правильному світлі - як їм вкажуть. Якщо, наприклад, сперечаються на сесії депутат від Опоблоку і депутат від партії Порошенка, то покажуть так, що добре буде виглядати той, що з Опоблоку. А другого взагалі не покажуть. Телекомпанія є частиною провокацій Дунаєва (нардеп від Опозиційного блоку Сергій Дунаєв, якого пов'язують з низкою активів в Лисичанську - ONLINE.UA)», - розповів він.
Активіст підкреслив, що саме так і виникає поділ у суспільстві.
«Це вже починає 2014 рік нагадувати (коли почалася війна на Донбасі, - ONLINE.UA). Тому що суспільство розлючене і, на мою суб'єктивну думку, в Лисичанську градус радикалізації підвищується», - упевнений він.
Кобзар також додав, що радикалізації сприяє «слабкість української влади в Лисичанську, монополія Опозиційного блоку, погане матеріальне становище людей, відсутність роботи», а також «слабка робота поліції, яка захист прав громадян перекладає на самих громадян».
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: В Україні спокійно працюють ЗМІ, які агітували воювати за ЛНР - активіст з Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?