ЗМІ дізналися, кому з міністрів Гройсмана загрожує відставка
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ дізналися, кому з міністрів Гройсмана загрожує відставка

ЗМІ дізналися, кому з міністрів Гройсмана загрожує відставка

В Адміністрації президента розповіли, що планується відставка кількох міністрів Кабміну Володимира Гройсмана, однак серед них немає глави МВС Арсена Авакова, проти якого раніше було відкрито кримінальне провадження.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду", яка цитує свої джерела.
"Тепер все на своїх місцях. Можуть виникнути питання щодо Данилюка (міністр фінансів - ONLINE.UA). Заявами про стипендії він підставив, подивимося, як підуть справи з бюджетом. Так само може бути і щодо Насалика (міністр енергетики - ONLINE.UA) - подивимося, що буде з опалювальним сезоном, як увійдемо в зиму. По виборах на своєму окрузі він підставив", - сказав один зі співрозмовників ЗМІ.
Водночас щодо Авакова в АП заявили, що змінювати його не треба.
"Я особисто не знаю, звідки пішла історія по Авакову. Нам цього не треба", - сказав інший співрозмовник.
Як повідомляв ONLINE.UA, в заступника міністра фінансів України Сергія Марченка кинули торт за те, що Мінфін прийняв рішення про скасування стипендій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?