У Путіна "оригінально" прокоментували скандал з дачею Медведєва: в мережі веселяться
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна "оригінально" прокоментували скандал з дачею Медведєва: в мережі веселяться

У Путіна "оригінально" прокоментували скандал з дачею Медведєва: в мережі веселяться
Джерело:  itar-tass.com

Дмитро Пєсков, спікер президента РФ Володимира Путіна, відмовився коментувати розслідування про дачу прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва, яке оприлюднив Фонд боротьби з корупцією опозиціонера Олексія Навального.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
«Учора моя колега (прес-секретар Медведєва - Ред.) Наталія Тімакова все коментувала», - заявив він і сказав, що йому «абсолютно нічого» додати.
Раніше Тімакова спростувала дані, опубліковані фондом Навального.
«Названі об'єкти, як і інші об'єкти тимчасового проживання, не перебувають у власності Дмитра Анатолійовича Медведєва і не використовуються ним і членами його сім'ї на іншій правовій підставі», - запевнила вона.
Тим часом у мережі насміхаються над реакцією кремлівських речників.
Віталій Михайленко: «Але дача все-таки є. «Грошей немає, але ви тримайтеся", і у самого дача ціною півмільярда доларів».
Al Poh: «А що всі так запереживали ?! ))) Цій дачі вже років 7)))) Ще коли президентом був її будували))) Вся Івановська область про це знає а ФБК тільки зараз дізнався ?! ))))))))))))))))))) ».
WHIPPET: «Дача є. Пльоські це чудово знають. І Димон там теж є, але для нас це міф».

Зоя Кудряшова: «Ти ж сказав: грошей немає».
Alex Flavion: «У нього вже є дача в Сколково. Все Сколково і є дача. Навіщо йому друга, розуму не прикладу».
Артем Костильов: "Пєсков відмовився говорити про нібито знайдену ФБК дачу Медведєва". #ВИВСЁВРЁТИ доповнив він».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв став об'єктом насмішок в соцмережах після свого повідомлення про те, що окупований Крим «не зовсім російський ».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?