У Львова знову проблеми: в Миколаєві прийняли рішення щодо сміття
Категорія
Україна
Дата публікації

У Львова знову проблеми: в Миколаєві прийняли рішення щодо сміття

У Львова знову проблеми: в Миколаєві прийняли рішення щодо сміття

Мер Миколаєва Олександр Сенкевич в зв'язку з протестами депутатів міськради і місцевих жителів прийняв рішення про відмову від тимчасового зберігання сміття зі Львова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Блоку Петра Порошенка" в Миколаївській області.
"Я визнаю свою помилку - я повинен був порадитися з депутатським корпусом і, в першу чергу, з жителями Великої Коренихи. З вашою допомогою я розібрався з питанням і прийняв рішення зупинити рух машин зі львівським сміттям. Перш за все нас, як представників громади, має хвилювати тільки створення комфорту для життя городян", - прокоментував міський голова Миколаєва своє рішення.
Нагадаємо, 10 вересня Сенкевич підписав розпорядження про прийом на тимчасове зберігання твердих побутових відходів зі Львова на звалищі в Великій Коренисі. Уже в ніч на 13 вересня депутати міськради Миколаєва заблокували в'їзд на сміттєзвалище машинам зі сміттям зі Львова.
Як повідомляв ONLINE.UA, 30 травня на звалищі у Львівській області сталася пожежа, а потім обвал, через який загинули троє рятувальників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?