Пісня Вакарчука прозвучить в українському фільмі: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пісня Вакарчука прозвучить в українському фільмі: опубліковано відео

Пісня Вакарчука прозвучить в українському фільмі: опубліковано відео
Джерело:  ТСН

Пісня культового українського гурту "Океан Ельзи" - "Не йди", автором якої є лідер колективу Святослав Вакарчук, стала саундтреком до української драми "Століття Якова".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал 1+1.
Скоро на українському телеканалі відбудеться прем'єра чотирисерійній епічної драми за мотивами однойменного роману-лауреата літературної премії Коронація слова Володимира Лиса.
"В основі сюжету - історія України очима волинського селянина-довгожителя Якова Меха. Ще з дитинства він був закоханий в Уляну. Однак незважаючи на взаємність почуттів, батьки видали її заміж за хлопця з багатої сім'ї. Не в силах змінити що-небудь, Яків їде з села. Він вступає до Війська Польського і зустрічає польську шляхтянку Зосю... в його долі - війни, полон і втрата близьких, але її головний підсумок - збереження людяності і здатності любити", - йдеться в повідомленні телеканалу.
Відзначимо, що головного героя - Якова Меха - зіграють два актори. У молодому віці - Роман Луцький, в зрілому - народний артист України Станіслав Боклан.
У драмі також зіграють українські актори Людмила Загорська, Олег Примогенов, Андрій Самінін, Наталя Доля, Олександр Печериця і Анна Топчій, а також переможець дитячого талант-шоу "Маленькі Гіганти" Женя Лебедин.


Нагадаємо, Святослав Вакарчук отримав головну роль в кіно. Він зніметься у фільмі відомого режисера Романа Балаяна "Янгол".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відома співачка Alyosha презентувала нову композицію "Біжу". Пісня є саундтреком нового фільму українського виробництва "Дружини на стежці війни".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?