Вибори в Росії: противникам Путіна порадили два варіанти дій
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибори в Росії: противникам Путіна порадили два варіанти дій

Вибори в Росії: противникам Путіна порадили два варіанти дій
Джерело:  online.ua

Противникам президента РФ Володимира Путіна і чинної влади Росії необхідно прийти на виборчі дільниці 18 вересня і або проголосувати за партію або кандидата, який подобається, або просто зіпсувати бюлетень.
Про в інтерв'ю ONLINE.UA розповів російський блогер і фінансист Слава Рабинович.
«На мій погляд, на цих виборах можливі два ходи. Перший: голосувати за ту партію і одномандатників, які нам подобаються. Якщо ми цього не зробимо, то просто віддамо голос в руки фальсифікаторам. Але якщо ви вважаєте, що немає партії і одномандатників, за кого ви хочете голосувати, треба все одно піти на вибори, щоб зіпсувати свій бюлетень», - упевнений він.
Рабинович додав, що в бюлетені можна «поставити галочки "за" всіх або перекреслити, не важливо - таким чином, ваш голос не буде вкрадено».
«Упевнений, що на вибори потрібно йти. Чому? На жаль, у нас такі вибори, які є. Вибори неправильні, несправедливі, нелегітимні, але інших немає. На цих виборах немає мінімального порогу явки, який міг би їх зірвати. Тому вони "відбудуться" за будь-якої явки», - резюмував блогер.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Путіна потрібно судити, а на виборах в Росії можливі два ходи - Слава Рабинович

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?