У Луценка озвучили резонансне рішення щодо мажора-вбивці
Категорія
Події
Дата публікації

У Луценка озвучили резонансне рішення щодо мажора-вбивці

У Луценка озвучили резонансне рішення щодо мажора-вбивці
Джерело:  ГПУ

Рішення про закриття кримінального провадження щодо Станіслава Толстошеєва, підозрюваного в скоєнні смертельного наїзду на киянку біля станції метро «Лівобережна», скасовано генеральним прокурором України Юрієм Луценком.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Генпрокуратури.
"Юрій Луценко прийняв рішення про скасування постанови про припинення кримінального провадження і призначення повторної амбулаторної комісійної психіатричної експертизи в експертній установі Міністерства охорони здоров'я України в іншому регіоні за кримінальним виробництвом за фактом резонансної ДТП за участю Толстошеєва", - йдеться в повідомленні.
Крім того, в ГПУ заявили, що прокурор Києва Роман Говда доповів Луценку про розслідування резонансної ДТП і про підстави для закриття кримінального провадження.
Зокрема, київський прокурор зазначив, що в ході розслідування були проведені судово-медична, автотехнічна та психолого-психіатрична експертизи.
Говда додав, що за оцінками експертів, причиною ДТП став раптовий напад і судоми водія, в результаті якого він не міг усвідомлювати своїх дій і керувати ними.
"З метою отримання більш повної інформації про причини раптового погіршення здоров'я Толстошеєва, прийнято рішення про скасування постанови про припинення кримінального провадження і призначення повторної амбулаторної комісійної психіатричної експертизи в іншому регіоні", - додали в Генпрокуратурі.
Також повідомляється, що за результатами цього дослідження буде прийнято остаточне рішення у кримінальному виробництві.
Варто нагадати, що під час слідства у справі про смертельну ДТП з'явилися фото з київської лікарні, де Толстошеєв, який скаржився на "слабке здоров'я", потайки курив в одному з приміщень установи.
Як повідомляв ONLINE.UA, рішення про закриття кримінального провадження щодо Станіслава Толстошеєва, який, за даними ЗМІ, є сином великого бізнесмена з Донецької області, викликало бурю обурення українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?