Нові санкції проти Росії: в РНБО прояснили деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

Нові санкції проти Росії: в РНБО прояснили деталі

Нові санкції проти Росії: в РНБО прояснили деталі
Джерело:  online.ua

У Раді національної безпеки і оборони України ухвалили рішення накласти санкції до представників судових і правоохоронних органів РФ, які причетні до порушення прав українців  Олександра Кольченко та Олега Сенцова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу РНБО.


"РНБО ухвалила рішення про застосування санкції до осіб, причетних до протиправних дій проти громадян України. Йдеться про представників правоохоронних та судових органів Росії, відповідальних за незаконне переслідування громадян України Олега Сенцова, Олександра Кольченко та інших, які були неправомірно затримані, засуджені, і до сих пір незаконно утримуються на території Росії", - йдеться в повідомленні.


Також відомо, що відомство розглянуло питання додаткового фінансування в поточному бюджетному році сектора оборони і безпеки.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  президент України Петро Порошенко заявив про необхідність розширення списку економічних санкцій проти РФ  переможцями виборів в Держдуму РФ в Криму, військовими і фінансовими компаніями, і т.п.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?