Луценко презирливо пройшовся по Лещенку
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко презирливо пройшовся по Лещенку

Луценко презирливо пройшовся по Лещенку

Генеральний прокурор Юрій Луценко та голова МВС Арсен Аваков відмовились говорити про боротьбу з корупцією разом із народним депутатом Сергієм Лещенко, який нещодавно став фігурантом гучного «квартирного» скандалу.

Про це повідомила прес-секретар голови ГПУ Лариса Сарган, передає ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.

Обговорення питань боротьби з корупцією було заплановане на зустрічі Ялтинської європейської стратегії.

«Генпрокурор Юрій Луценко, як і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, відмовився від участі в панелі «Боротьба з корупцією» з моральних причин, оскільки третім учасником даної панелі є народний депутат Сергій Лещенко», — зазначила Сарган.

При тому вона додала, що, відмовляючись від участі, Луценко заявив: «Говорити про боротьбу з корупцією разом із Лещенко вважаю непристойним та неприйнятним».

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  нардеп Сергій Лещенко після скандалу з купівлею дорогої квартири у Києві зробив резонансну заяву щодо вдови відомого журналіста Георгія Гонгадзе Мирославою та її дітьми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?