"Тиша" на Донбасі: бойовики провокують ЗСУ і застосовують нову тактику
Категорія
Події
Дата публікації

"Тиша" на Донбасі: бойовики провокують ЗСУ і застосовують нову тактику

"Тиша" на Донбасі: бойовики провокують ЗСУ і застосовують нову тактику

За минулу добу бойовики ДНР та ЛНР, попри оголошений раніше «режим тиші», 30 разів відкривали вогонь по позиціях українців на Донбасі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

За даними військових, бойовики відкривали вогонь 30 разів, не застосовуючи при цьому важких озброєнь.

Зокрема, на Донецькому напрямку було відмічено 16 обстрілів.

Пропокації із застосуванням стрілецької зброї та гранатометів сталися в районі Авдіївки, Камянки, Новосіловки-2 і Зайцево.

У той же час, шахту Бутівка, Торецьке та Авдіївку обстріляли з гранатометів.

На Маріупольскому напрямку сталося 10 обстрілів: бойовики застосовували кулемети і стрілецьку зброю в районі Мар'їнки, Старогнатівки, Новотроїцького, Широкиного і Талаковки.

Неспокійно було і на Луганському напрямку, де зафіксували чотири обстріли в районі Новоолександрівки: там бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї.

При цьому, за повідомленнями штабу АТО, бойвики дедалі частіше використовують снайперів з далекобійними гвинтівками: роботу таких груп помітили в районі Чермалика, Гранітного і Авдіївки.

Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше про будні «режиму тиші» розповіли українські захисники Авдіївки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?