США жорстко пройшлися по Росії та її виборам
Категорія
Політика
Дата публікації

США жорстко пройшлися по Росії та її виборам

Держдеп США
США жорстко пройшлися по Росії та її виборам

Сполучені Штати не мають наміру визнавати законність виборів до Держдуми Росії на території окупованого Криму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну заяву Держдепартаменту США.

«Сполучені Штати не визнають легітимності, і ніколи не визнають результати виборів до Державної Думи РФ у окупованому Росією Криму, що заплановані на 18 вересня", - підкреслили американські дипломати.

Крім того, у Держдепі зазначили, що позиція Вашингтону лишається незмінною: "Півострів лишається невід'ємною частиною України".

Також в США запевнили, що санкції проти Росії, введені після анексії півострова, залишаться в силі до повернення Криму під юрисдикцію України.

Окремо у Держдепартаменті висловили глибоке занепокоєння гуманітарною ситуацією в Криму і станом етнічної татарської спільноти.

У США відзначили і «численні повідомлення про зниклих без вісти особах і порушеннях прав людини".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  посол України Микола Дорошенко нагадав президенту РФ Володимиру Путіну про анексію півострова, змусивши російського лідера відверто брехати і маніпулювати фактами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?