Український посол, котрий змусив Путіна виправдовуватись, став героєм мережі
Категорія
Політика
Дата публікації

Український посол, котрий змусив Путіна виправдовуватись, став героєм мережі

Український посол, котрий змусив Путіна виправдовуватись, став героєм мережі

Микола Дорошенко, посол України в Кіргізії, який  нагадав президенту РФ Володимиру Путіну про анексію Крима та змусив його виправдовуватись, став справжнім героєм соціальних мереж.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Так, у Facebook-спільноті "Церква свідків покращення"  діалог посла з Путіним прокоментували перефразом відомої української народної пісні «Ой на горі та й женці жнуть» : «Попе-попереду Дорошенко (с)».

Валентин Игнатьев: «Визнала КНДР анексію Криму. Ну і Зімбабве. Світовий порядок за Путіним».

Церква Свідків Покращення: «Ми не члени СНД, але ми засновники і спостерігачі. І як нам здається, це зручний майданчик для от таких публічних макань карлика».

Aleksandr Golovin: «В будь-якому випадку мовчати не можна, за кожного зручного випадку треба гробити і ковбасити цього сексота».

Глеб Малиновский: «Пишаюся. Дере там в масквє усіх, данину збирає».

Також виступ українського дипломата у своєму Facebook прокоментував відомий журналіст Павло Шуклінов.

«Вже і в Киргізії без підзатильника не з'їздити. Пора переводити нормандський формат на рівень посол Дорошенко - президент Путін. Можна ще й посаду посла в гетьмана перейменувати. Для епічности», — написав він.

Serg Petroff: «А плешивого-то - перекосило. Ткнули мордою у власне лайно, ще й на очах у середньоазіатських баїв. Послу - респект!».

Михаил Савченко: «Брехати плешивому - звична справа. Але як його перекосило!».

Илья Юрко: «Поки є можливість плюнути хмирю в морду, можна і у засіданні брати участь».

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі детально пояснили брехню Володимира Путіна у відповідь на заяви українського посла в Бішкеку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?