Поліція розповіла подробиці нічної атаки на посольство Росії в Києві
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція розповіла подробиці нічної атаки на посольство Росії в Києві

Поліція розповіла подробиці нічної атаки на посольство Росії в Києві

Розслідуванням нічної атаки на посольство Росії у Києві, під час якого застосовувалась піротехніка, займається Національна поліція.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.

За словами правоохоронців, напад на дипломатичне представництво РФ на Воздухофлотському проспекті стався близько першої години ночі, в ньому брали участь близько 20 людей.

Поліція після отримання повідомлень про хуліганські дії біля посольства направила на місце події слідчо-оперативну групу, яка з'ясувала, що люди у балаклавах підійшли до посольства, закріпили предмет, схожий на салютну установку, і спрямували його у бік споруди, і за кілька хвилин сталася низка пострілів.

"В результаті інциденту ніхто не постраждав. Сама буділя отримала невідомі ушкодження", - сказали в прес-службі.

Поліція веде перевірку і з'ясовує подробиці інциденту та причетних до нього осіб.

Раніше в посольстві Росії заявили, що у ніч на 17 вересня група невідомих кинула на територію представництва димову шашку і застосувала салютну установку.

"В районі першої ночі невідомі кинули на територію посольства димовую шашку і обстріляли будівлю за допомогою салютної установки. Постріли були спрямовані безпосередньо на будівлю дипмісії. За счасливою випадковістю займання не сталося", - повідомили у посольстві РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні робітники дипломатичного представництва Росії провели укріплення будівлі посольства: на ньому встановили нові металеві жалюзі та додаткові щити на паркані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?