Путін зробив заяву по Донбасу та Україні і додав "укол": з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін зробив заяву по Донбасу та Україні і додав "укол": з'явилося відео

Путін зробив заяву по Донбасу та Україні і додав "укол": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін

 заявив, що Росія готова виступити посередником з врегулювання в Україні і стати гарантом можливих домовленостей.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Интерфакс.

"Що ми можемо зробити, це створити умови для переговорного процесу і самі в ньому взяти участь як посередникі та гаранти досягнутих домовленостей", - сказав він.

При тому Путін додав, що «це ми можем, хочемо і будемо робити, якщо цього хочуть наші партнери у Києві", а все інше "може зробити лише український народ і його представники".

Крім того, він додав, що Росія готова до будь-яких контактів, що допоможуть врегулювати конфлікт на Донбасі.

"Ми готові до продовження будь-яких контактів, аби лиш вони вели до позитивного результату, до розв'язання кризи, яка виникла в Україні", - сказав він.



За словами російського президента, в Москві хочуть, "аби Україна розвивалася як незалежна, самостійна держава, сильна в економічному та інших відношеннях, з тим, аби в нас був надійний, стабільний партнер", передають РИА Новости.

У той же час Путін не втримався і від «уколу» на адресу України.

"Ми не можемо, наприклад, внести зміни до Конституції України. Це може зробити лиш сама Україна, саме українське керівництво", - сказав він, додавши, що Москва не може підписати замість президента України закон про амністію чи прийняти закон про вибори.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  посол України в Киргізії Микола Дорошенко нагадав президенту РФ Володимиру Путіну про анексію Криму.


У відповідь російський лідер почав відверто брехати і маніпулювати фактами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?