Силовики Путіна з'їли шоколад для дітей Донбасу
Категорія
Світ
Дата публікації

Силовики Путіна з'їли шоколад для дітей Донбасу

Силовики Путіна з'їли шоколад для дітей Донбасу
Джерело:  gorlovka.ua

У російському Санкт-Петербурзі співробітники Федеральної служби безпеки та Слідчого комітету влаштували обшук  у так званому «музеї «Новоросії» та з'їли запаси шоколаду, нібито призначеного дитячому садочку окупованої Горлівки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gorlovka.ua.

«15 вересня у Санкт-Петербурзі співробітники СКР і ФСБ провели обшук у «Музеї «Новоросії». За однією з версій, слідчі цікавилися документами, пов'язаними з особами злочинців, що підірвали кілька саморобних пристроїв, закладених біля поліцейських постів», — йдеться у повідомленні.

Під час свого візиту російські силовики вилучили документи та цифрові носії, які знайшлися у приміщенні.

«Був зжертий шоколад для дітей з дітсадочка "Сонечко" (Горлівка). Вже не рахував, скільки було зжерто, але що зжерто, те зжерто...», — написали пізніше на сторінці «музею» в соцмережі Вконтакті.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилося відео з розповіддю про «громадянську війну» в Україні від одного з російських найманців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?