Приймаємо "подарунки з руського миру": з'явилося нове відео із зони АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Приймаємо "подарунки з руського миру": з'явилося нове відео із зони АТО

Приймаємо "подарунки з руського миру": з'явилося нове відео із зони АТО
Джерело:  online.ua

Військовослужбовці Збройних сил України розповіли про "режим тиші", який ввели 1 вересня 2016 року, і показали подарунки з "руського миру", які продовжують надсилати бойовики.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


На відео відображені бійці 10 батальйону 59 ОМБ, які вже рік перебувають на передовій. За їх словами, після вступу в силу "режиму припинення вогню", ситуація суттєво не змінилася.


"Бувають спокійні дні. Підвозять техніку, боєприпаси. Але коли оголошуються затишшя, то значить вночі буде обстріл або вилазка. Завтра буде у нас ювілей, рік як ми на передовій, і ми вже навчилися визначати, коли їм вірити, а коли ні", - розповідає один з військовослужбовців.


"Надсилають з "руського миру" маленькі подаруночки", - також додає боєць і показує велику коробку з боєприпасами, які прилетіли на позиції ВСУ з боку бойовиків.


Відео: YouTube/Військове телебачення України


Нагадаємо,  26 серпня на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську домовилися ввести режим припинення вогню до 1 вересня.


Як повідомляв ONLINE.UA, за добу  16 вересня бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?