Путін в 2017-м помре або піде сам: в мережі обговорюють гучний прогноз історика з РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін в 2017-м помре або піде сам: в мережі обговорюють гучний прогноз історика з РФ

Путін в 2017-м помре або піде сам: в мережі обговорюють гучний прогноз історика з РФ
Джерело:  online.ua

Російський історик, політичний аналітик і публіцист Валерій Соловей вважає, що в Росії можуть провести дострокові президентські вибори в зв'язку з деякими проблемами з чинним президентом РФ  Володимиром Путіним.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook історика.


"Президентські вибори можуть відбутися навесні 2017 року. З цим і пов'язано заплановане масштабне кадрове оновлення. Більш того, можлива несподівана "закарлюка" з кандидатом №1", - написав Соловей.


Один з користувачів мережі, Illya Yagiyayev запитав: "Закарлюка, сподіваюся, конструктивна є", на що Валерій Соловей відповів: "Трагікомічна".


Також історик описав, які можуть статися перестановки. Він підкреслив, що в своєму прогнозі спирається на чутки, витоку інформації і інсинуації. "Треба мати на увазі дві обставини: стратегічну і тактичну. Стратегічна: не вирішено принципове питання, проводити президентські вибори в 2018 або на рік раніше і хто саме стане кандидатом №1. Тактична: майже на кожну позицію є пара-трійка кандидатів, тому призначення, за рідкісним винятком, аж ніяк не вирішені. Плюс дуже динамічна", - зазначив він.


На думку Солов'я, чинний прем'єр-міністр Дмитро Медведєв може піти на підвищення. "Але в разі пониження його влаштовує тільки «Газпром» і нічого іншого", - підкреслив він.


"У разі дострокових виборів однією з ключових політичних позицій стає посада першого зама АП, куратора внутрішньої політики. Нібито перехід Володіна в Думу вирішений. На його місце претендують: Сурков, кандидатура самого Володіна, кандидат силовиків, - також зазначив історик. - Біля дюжини губернаторів покинуть свої пости. Особливо ті, які стали серйозними подразниками громадської думки. Крим теж може осіротіти".


Такий прогноз Солов'я викликав неоднозначну реакцію користувачів мережі: деякі засумнівалися в тому, що Путін залишить пост президента і заявили про мізерність шансів інших можливих кандидатів, інші припустили, що Медведєв знову повернеться на пост глави держави.


Так, один з користувачів написав: "Аналітична аналітика. Качечка затамувала подих". Відзначимо, що під "качечкою" мається на увазі  Дмитро Медведєв, навколо таємної дачі якого раніше виник скандал. На 80 гектарах землі, де побудована його дача, крім усього іншого, є "будинок для качечки".




Matthew Tszen: "Здрастуйте, Дмитро Анатолійович".


Dmitry Zapolskiy: "Март 2017. Медведєв".


Vagan Akopyan: "Мабуть, грошей не просто немає, а зовсім немає...".


Yaroslav Miter: "Чим нагодують народ в плані обґрунтування перенесення терміну?))".


Ельмар Гусейнов запитав: "Цікаво - а навіщо?", На що історик Валерій Соловей відповів: "Грошей немає - і не буде. Відносини з Заходом лише погіршуються. Комусь треба взяти на себе непорядну роль".


Mikhail Zolotarev: "Що? Знову двухходовочка? Так скоро остаточно все виграти можна..."


Sergey Fedorov: "Іван Грозний йде в Александрову слободу, залишаючи на троні Семіона Бекбулатовіча. Потім повертається з опричниками і починає вішати "зрадників і відступників". Знаємо ми ці закарлюки, проходили з історії в школі".


Konstantin Talov: "Пропонуйте наступників, я подивлюся їхні шанси в нооскоп".


Sergej Repin: "Новим президентом стане кавказець, що вбив першого росіянина в 16 років?"


Відзначимо, що близько місяця тому Валерій Соловей передбачив  зміну глави Адміністрації президента.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Валерій Соловей розповідав про п'ять факторів, які необхідні для зміни влади в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?