Гучне звільнення українців з полону: СБУ показала фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Гучне звільнення українців з полону: СБУ показала фото

Гучне звільнення українців з полону: СБУ показала фото

Служба безпеки України оприлюднила фотографії, зняті після  звільнення двох українців з полону бойовиків.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт СБУ.


З полону бойовиків ЛНР вдалося звільнити Володимира Жемчугова, який знаходився в ув'язненні з осені 2015 року, і представника моніторингової місії ООН Юрія Супруна, який утримувався бойовиками ДНР з квітня 2016 року.


"Звільнення українських полонених є одним з головних пріоритетів в діяльності Служби безпеки України. СБУ дякує всім, хто допомагав у звільненні наших Героїв", - сказав глава СБУ Василь Грицак.


Нагадаємо, одна з представників бойовиків на переговорах в Мінську  Ольга Кобцева говорила, що 17 вересня бойовики ЛНР планують обмін полоненими з українською стороною по формулі "1 на 4".


Як повідомляв ONLINE.UA, "омбудсмен" угруповання ДНР  Дар'я Морозова також стверджувала, що 17 вересня бойовики ДНР обміняють чотирьох сепаратистів на одного українця.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?